Міжнародний молодіжний науковий форум з прикладної фізики і інженерії

14.06.2017

(17-20 жовтня, 2017 року, Львів)

 

17-20 жовтня 2017 року у Львові відбудеться цікава наукова подія, орієнтована на молодих дослідників, – Міжнародний молодіжний науковий форум з прикладної фізики і інженерії (2017 2017 IEEE International Young Scientists Forum on Applied Physics and Engineering, YSF-2017), співорганізатором якого виступає Інститут радіофізики та електроніки (ІРЕ) імені О.Я. Усикова НАН України й Рада молодих вчених цієї академічної наукової установи.

Мета заходу – об’єднати молодих і талановитих дослідників для обміну знаннями й досвідом та розвитку української наукової молоді.

Тематика заходу охопить широкий спектр проблем астрофізики й астрономії, біологічної та медичної фізики, створення нано- і метаматеріалів, оптики та фотоніки й багато іншого.

У програмі зібрання – презентації молодих науковців, лекції запрошених провідних спеціалістів, семінари і дискусії з важливих для молодих науковців тем, екскурсії та неофіційні зустрічі, покликані створити умови для цікавого та плідного спілкування між науковцями.

Робоча мова заходу – англійська.

Учасники мають змогу подати тези, що індексуватимуться міжнародними системами – такими, як Scopus і Web of Science. Дедлайн подання тез – 25 червня 2017 року.

Крім того, на конкурсній основі учасникам пропонуються гранти, що покриватимуть (повністю або частково) проїзд до форуму.

Найкращу доповідь у кожній секції буде відзначено призами.

 

http://ysc.org.ua/2017/